Elektrische fiets deluxe

Nieuw in de verhuur de Gazelle elektrische fiets met krachtige middenmotor met automatisch NuVinci schakelsysteem met een actieradius van 40 tot 110 KM kunt u het gehele eiland verkennen.

Het handmatig wisselen van versnelling behoort met de automatische NuVinci Harmony versnellingsnaaf tot het verleden. Met deze slimme naaf fiets je altijd moeiteloos weg. En blijf je vervolgens ook makkelijk op snelheid. Zonder te schakelen. De NuVinci Harmony kiest automatisch de juiste versnelling en schakelt indien nodig zelf terug. Zo zit je gegarandeerd in de juiste versnelling. Dit maakt niet alleen je fietstocht aangenaam, maar zorgt ook voor efficiënt gebruik van de accu. De combinatie van een krachtige Bosch middenmotor, hoge actieradius en automatische versnelling maakt de NuVinci Harmony tot de perfecte allround e-bike. Fatbike


Off Road Bike: De nieuwste rage uit Amerika de “FatBikes” deze oerdegelijke en stoere fietsen zijn geschikt voor elk terrein met zijn 8 versnellingen en dubbele schijfremmen pak jij gemakkelijk die steile hellingen. Deze opvallend “licht lopende” fiets met z’n brede banden is zeer zeker geschikt voor een leuke fietsrit door welk terrein je ook komt.

En je mag er ook mee het strand op!

Urban arrow

De Family van Urban Arrow is een bakfiets met elektrische trapondersteuning waarmee je je kinderen veilig en snel over het eiland manoeuvreert.

De fiets heeft een licht aluminium frame en is gemakkelijk wendbaar, zodat je soepel door het verkeer zigzagt. Onze accessoires zorgen ervoor dat je de fiets helemaal kunt aanpassen aan jouw gezin. Bijvoorbeeld met een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Allemaal uitgevoerd in mooi Dutch design. Niet met de auto, maar lekker fietsen. Wat wil je gezin nog meer!

 

 

Ga naar boven